O2 FL Podsufitka czy jak niektórzy mówią podsufitówka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • laurin
    Rider
    • 2009
    • 727

Zamieszczone przez Ceed1
    A podobno już pod koniec zeszłego roku nie można było zamawiać OII Tour.
    Przy zamawianiu, sprzedawca właśnie coś mówił, że to ostatni "dzwonek" aby dostać Tour'a.

[ Dodano: Pią 02 Mar, 12 22:11 ]
    Zaciekawiła mnie jedna rzecz. Oglądając zdjęcia z działu "Nasze auto" zauważyłem, że niektóre Tour'y mają podsufitkę z dwiema lampkami. Facet z ASO powiedział, że w moim Tour'ze będzie lampka tylko z przodu, ponieważ tylko takie podsufitki są montowane w Tour II. Jeżeli chce mieć z drugim światłem w środku ( po środku podsufitki ) to muszę zapłacić 900zł za wymianę. Wiecie coś na ten temat?
  • slawek31113
    Elegance
    • 2007
    • 824

Czy ktoś może kiedykolwiek zdejmował podsufitkę i ma zrobione zdjęcia dachu od strony kabiny? Pytam, bo chciałbym wiedzieć jak wyprofilowane jest wzmocnienie środkowe dachu na szerokości kabiny. Po co pytam? Miałem podejrzenie, ze coś jest nie tak z "budą" mojego szkodnika i okazało sie, że jest na nim (praktycznie całym) dużo wiecej lakieru niż na innych np. stojących w salonie. Po demontarzu podsufitki nie widać żadnych zmian w blacharce, jedynie co budzi moją wątpliwość to kształt, a może profil środkowego wzmocnienia.
    OII 1,4 TSI CAXA blekmiedzik

Komentarz

Pracuję...